3 keer lichten aan in 1 week! Blondies on the Road - Reisverslag uit Waihi Beach, Nieuw Zeeland van sonja en mieke Bakker - WaarBenJij.nu 3 keer lichten aan in 1 week! Blondies on the Road - Reisverslag uit Waihi Beach, Nieuw Zeeland van sonja en mieke Bakker - WaarBenJij.nu

3 keer lichten aan in 1 week! Blondies on the Road

Blijf op de hoogte en volg sonja en mieke

19 Januari 2008 | Nieuw Zeeland, Waihi Beach

Het is zaterdagochtend nog steeds Sonja der verjaardag en om 17.00 uur gaan we met de Rockboot varen en haar verjaardag vieren.

Op de boot was het heel gezellig en heerlijk weer waardoor wij ons vergeten waren in te smeren, we kunnen nu solliciteren voor het Circus met onze rode neuzen. Op de boot hebben wij in de nacht gekayakt en gevist (Mieke hele grote vis gevangen ahum). Ook de nacht was erg fijn we sliepen met 3 mannen op een kamer die samen met de buurman in de andere kamer naast ons een liedje aan het snurken waren!!! De volgende dag fris en fruitig wakker geworden en na een kleine overweging hebben wij gesnorkeld en de vissen uit onze hand mosselen hebben gevoerd. Dit was echt geweldig. Tevens was het vieren van Sonja haar verjaardag ook heel speciaal als 50 toen nog onbekende mensen voor je zingen. De crew op de boot was ook erg gezellig waardoor we 's avonds nog hadden afgesproken de stad Bay of Island onveilig te maken en dat is ons zeker gelukt.

Vanuit Bay of Island hebben wij een Ferry gepakt naar een heel oud plaatsje genaamd Russel. Dit was echt een super mooi plaatsje zoals je vaak in een oude western film ziet. Helaas hadden onze beide camera's geen zin om vandaag foto's te maken. Terug naar Bay of Island hadden wij weereens de lichten aan laten staan oftewel Sonny. Tjsa wat zullen we hier op zeggen, hierdoor moesten we nog een nachtje langer in de Bay of Island blijven waardoor we nog een avondje met de Crew zijn uitgeweest en ook nog luister goed YVON paard hebben gereden in de hete zon op onze kop. Dit was wel heel erg mooi omdat we door de bergen en de rivier hebben gelopen. We nu ervaren paardrijders dus Yvon wedstrijdje??????

Na afscheid te hebben genomen van de Bay of Island wat ons erg beviel en echt een aanrader is voor de mensen die naar Nieuw Zeeland willen, zijn we richting Matapouri gereden. Matapouri heeft 1 van de mooiste en ZOUDSTE strand van Nieuw Zeeland (vinden wij zelf). Het water is super blauw en helder alleen de golven zijn iets hoger en ruiger dan het ijsselmeer, waardoor Sonja twee keer is omgerold door een golf en haar bovenstukje verloor en Mieke hierbij lachend foto's maakte. Terug gekomen op de parkeerplaats hebben wij weer voor de derde keer in 1 week de lichten aan laten staan. (Voordat wij na het strand gingen.... Sonja: Mieke hebben wij de lichten uitgedaan. Mieke: JAAAAAAAH). Dit was niet zo fijn omdat we in de middle of nowhere stonden met mobiel maar zonder bereik, waardoor we een aantal kilometers nog steeds lachend in de zon naar een plaatselijke supermarkt moesten lopen om te vragen of we mochten bellen, want we waren wel zo slim om lid te worden van de NZ ANWB. Na 1.5 uur wachten kwam er eindelijk hulp en moest er een nieuwe accu in de auto. Conclusie zorg er altijd voor dat je geen oude bus koopt zonder waarschuwings PIIIEEEEP.

Vanuit Matapouri zijn we naar Whangarei gereden waar we op een camping hebben overnacht en de volgende dag een grote waterval hebben gezocht, daarna zijn we verder gereden naar de streek Coromandel gereden daar zijn we in een kleine open trein de bergen in zijn gegaan met als uitzicht de streek van Coromandel, heel beautiful.

Op dit moment zitten wij in Waihi Beach en gaan wij morgen richting de neef van Mieke. We zijn erg benieuwd hoe het daar is en hebben er heel veel zin in.

Whit love de Bakkertjes

• 19 Januari 2008 - 08:58

Marij:

Sja, wat moet ik hier nu weer op zeggen?? Waarschijnlijk blijven jullie de hele trip wel erg blond! Als jullie daar nu elke keer erg om kunnen lachen en mij ook aan het lachen maken is het geloof ik heel goed!!!

Kusjes voor jullie dames!

• 19 Januari 2008 - 09:25

Sandy:

ik ben heel erg blij dat jullie het zo geweldig hebben en wat leuk al die stukje's om te lezen jullie,jullie hebben veel lol geniet ervan.Liefs sandy knuffel's

• 19 Januari 2008 - 09:30

Natalie:

de titel van het verhalen boek:

de avonturen van ... de bakkertjes in nieuw zeeland

jemig, jullie moeten wel inventief blijven hoor, en iedereen maar vertrouwen. ik vind het in ieder geval super om op de hoogte te blijven wat er gebeurt mieke, echt super.
    dit hou je zeker 3 maanden vol!

x natalie

• 19 Januari 2008 - 09:31

Esther Vlaar:

Hey Ladies,

Wat een stoere verhalen! En tsja blonde acties hebben we allemaal wel eens..een keer..hahahaha. Heel veel plezier bij Jack en Carien en doe ze de groetjes vanuit het regenachtige Wognum. Groet, Esther, Ramon en Fabiënne

• 19 Januari 2008 - 10:24

Lieke:

Ervaren paardrijdsters?! Marij en ik zijn ook wel in voor een wedstrijdje! :)

Lieve blonde slimme meisjes, geniet ervan, maar dat gaat wel lukken als ik het zo lees!

x

• 19 Januari 2008 - 10:34

Jack:

hoi meiden we hebben de verhalen weer gelezen en het wordt nu tijd om in te grijpen koop een sticker met de tekst oh shit de lichten uit plak deze sticker onder de deurgreepvan de bestuurdersdeur of aan beide zijde .veel plezier bij de familie koopman en tot horens . groetjes

• 19 Januari 2008 - 11:19

Patricia:

hey meiden,

wat een barre en leuke verhalen zeg .

nou maak er een mooie reis van en geniet er van.

Liefs patricia

p.s en miek al je terug ben zal ik me paard even voor je opzadelen en kan je laten zien wat je kan :P

• 19 Januari 2008 - 11:47

Dinja:

he, leuke verhalen hebben jullie elke keer moet er erg om lachen vind het leuk dat jullie ervan genieten. ik hoop nog veel leuke verhalen van jullie te horen. Geniet er lekker van

gr en een een dikke zoen Dinja

• 19 Januari 2008 - 13:06

Maartje:

Knap werk dames!

• 19 Januari 2008 - 17:21

Susan:

He Mieke!
    je doet je haarkleur weer eer aan! Blijf je blond of ga je nu je haar verven?
    Erg leuk om jullie belevenissen te lezen. Veel plezier verder en ik doe natuurlijk ook mee aan die paardrijwedstrijd met jullie!
    x susan

• 19 Januari 2008 - 17:59

Tineke Bol:

hi son drie keer dat is too much een sticker op je stuur perhaps. Wel veel fun Maar kijk wel uit Ik wil je graag heel terug veel lol groetjes ook van hannah en josephine

• 19 Januari 2008 - 20:21

Jessica:

Tja houd jullie lekker bezig zo , blondjes!!!

Succes verder lees wel in de volgende mail hoevaak het komende week word.

• 20 Januari 2008 - 09:48

Michael:

Hey Bassie en bobo!!

Zo te lezen hebben jullie het wel naar de zin.
    Ik hoef jullie waarschijnlijk niet meer op te halen?!

P.S Vergeten jullie niet te smeren!!EN DOE HET LICHT UIT!!!!!!!!!!!Doe je normaal ook als je gaat slapen.

• 20 Januari 2008 - 10:22

Yvonne:

Wat cool allemaal, nu kunnen we samen paardrijden! Wedstrijdje...??!!

Niks mis met blond toch? Ik voorspel dat dat de nieuwe trend word in de zomer van 2008..!!

xxx

• 20 Januari 2008 - 14:24

Lin & Jet:

Nou meiden, dat klinkt inderdaad erg blond!! En eigenlijk ook wel een klein beetje heel erg onhandig! 3X :| haha!!! Maar gelukkig vermaken jullie je nog uitstekend!! En daar gaat het natuurlijk om!! Blijven doen en tot het volgende verhaal!

Liefs x

• 21 Januari 2008 - 09:53

Puck:

hoi mieke en sonja.gaad het goed??
    met mij wel!hebben jullie het leuk?
    ik denk het wel. is het lekker warm??
    mis je me al??

groetjes puck

• 21 Januari 2008 - 15:27

Joke Ruijter:

Hoi meiden,
    Bedankt voor jullie spannend verhaal!
    Mieke doe vooral de groetjes aan je grote neef Jack en natuurlijk aan Carien en de kids. Veel plezier!!!!!!!!!!!!

• 22 Januari 2008 - 19:07

Tante Riet:

ik wens jullie veel moois toe en lieve groeten ook van ome pe

• 23 Januari 2008 - 13:33

Yvon:

hoi sonja en mieke,volg jullie verhalen super hoor.prachtig mooi daar joh.kim en meriam zijn ook vertrokken, spannend hoor, nou meiden veel plezier nog doeiiiii yvon en henk

• 23 Januari 2008 - 18:01

Jan:

Omdat ik naast Jack sta bij het koor uit Oostwoud, word ik overstelpt door de grote verhalen die jullie beleven down-under. Dus ik denk, maar eens kijken of het waar is.En inderdaad het lijkt erop dat jullie heel wat beleven!
    Tot lezens en de groeten uit Wervershoof

• 23 Januari 2008 - 18:26

Ireen!:

Blij weer een berichtje van je te horen Miek!! Succes en have fun..;)

Kuss

• 25 Januari 2008 - 13:34

Olga (EmCart):

Hallo Sonja,

Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Mooie foto's! Veel plezier verder.

Groeten Olga

• 26 Januari 2008 - 10:30

Gerard Loos:

Hallo Bakkertjes, geweldig die verhalen.
    jullie genieten volop en zo hoort het ook.

groetjes uit Medemblik

• 27 Januari 2008 - 11:12

Smitjes Vd Neuvel:

Goeiemoggel Bakko's,
    We zijn blij om te horen dat jullie het daar zo leuk hebben. En Mieke heb je al een chicky gescoort?? Tante Alice hoorde van tante Truus dat jullie haar daar tegen zijn gekomen. Zo zie je maar weer,het is een klein wereldje. We hopen dat jullie daar nog veel leuke dingen zullen beleven. En laat die lichten van de auto niet elke keer aanstaan!!! We blijven jullie volgen vanaf de Neuvel te Wervershoof an de river.
    Peter&Alice+crew(Harm Romy en Iris).

• 27 Januari 2008 - 12:10

Esther:

He Meiden,

Hoe gaat het daar nu, nog meer blonde dingen meegemaakt? ....al een paar dagen niks gehoord: dan hebben jullie het vast naar jullie zin!!

Kus Esther

• 27 Januari 2008 - 18:42

Jose:

Wat een belevenissen in dat mooie Nieuw Zeeland. Veel plezier verder en ehh denk om de lichten. Veeel liefs.

• 27 Januari 2008 - 22:52

Manon:

Hee Mieke!
    Hier een berichtje uit het verre Lutjebroek ;) Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! leuke foto's!
    Veel plezier nog en geniet er van!

Liefs Manon

• 29 Januari 2008 - 12:58

Bas Zwan:

Goed bezig dames, als je maar geniet!

Zijn jullie ook op 99miles beach geweest?
    Dat is een heel mooi stuk trand waar je mooi over heen kan racen verry special.
    Wel goed dat jullie ingeschreven staan bij de kiwi anwb en het viel wel mee dus alleen een nieuwe batterij NO WORRIES!

Hee genietse en sonja van harte!

Ik zal een tetter op je drinken.

Later groeten uit een koud en winderig en heel nat Ierland.

P.S wel insmeren.

• 29 Januari 2008 - 22:12

Harry:

Nôh he, moide. Zo te leze hebbe jullie bar veul skik. Veul plezier nag effies enne.....later,jonge.....

groetjes Jolanda, Harry en Amber

• 30 Januari 2008 - 10:22

Loesje:

blond zeker?
    echt weer wat voor jullie hoor,
    dag bakkertjes liefs loesje

• 03 Februari 2008 - 11:52

Dembirly:

Super leuk om te lezen over je avonturen!! En je foto's te zien. Ik zie dat je enorm aan het genieten bent.

kus